Mielőtt válaszolnánk a fenti kérdésre, olvasóink szíves figyelmébe ajánljuk egy másik posztunkat a fogimplantátum beültetés lépésről lépésre cikkünkben megtalálható az összes lényeges kapcsolódó információ. (És természetesen a fog implantátumok árai is elérhetőek weboldalunkon.) 

A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrumban pácienseink számára a legkorszerűbb és legjobb minőségű fogászati implantátumokat biztosítjuk. A rendelőnkben alkalmazott svájci (Straumann), svéd (Astra Tech) és német (ICX) implantátumok egyaránt a prémiumkategóriába tartoznak. Utóbbira 10 éves, a másik kettőre pedig örök garancia érvényes, és az árak tekintetében is mutatkozik különbség az egyes márkák között. 

Mi alapján dönthető el, hogy egy páciens számára melyik a legjobb megoldás? Milyen előnyei vannak, milyen hátrányai lehetnek az egyes implantátumoknak? A fog implantátumokról szóló fórumokon is sokszor felmerülő kérédsekre is adunk választ az alábbiakban. 

Straumann

A svájci székhelyű Straumann cég több mint 40 éve gyárt fogászati implantátumokat. A cég fejlesztéseihez tartozik a jelenleg a világon elérhető leggyorsabb, 4 hetes csontosodást lehetővé tevő felszín, az SLActive kidolgozása. A Straumann egyedülálló vívmánya továbbá a Roxolid implantátum anyag kifejlesztése, mely a titán és a cirkónium ötvözete. Ez a hagyományos titánhoz képest mintegy másfélszeres teherbírással bír, emiatt számos esetben keskeny csontban is alkalmazhatunk kis átmérőjű Straumann implantátumokat, a csontpótlást elkerülve. A Straumann implantátumokat a kiváló kemény- és lágyszöveti stabilitás jellemzi, a világpiac vezetőjeként több mint 4 millió páciens hordja a rájuk készített fogpótlásokat évtizedek óta, nagy megelégedéssel. A cég a behelyezett implantátumokra gyártói örökgaranciát vállal. 

Kiknek ajánljuk:

  • Akik szeretnék elkerülni a felesleges csontpótlást
  • Akiknek fontos, hogy akár 1 hónappal a műtét után fogpótlást tudjanak viselni az implantátumon és magas szintű esztétikát szeretnének elérni a lehető legrövidebb időn belül
  • Akik nagyra értékelik, hogy Svájcban és világszerte elismert és alkalmazott kezelésben részesülnek, örök gyártói garanciával

Astra Tech

Az Astra Tech a svéd Astra Zeneca gyógyszercég leányvállalata, mely 1985 óta gyárt fogászati implantátumokat. A céget 2011-ben vásárolta fel a a Dentsply amerikai konszern, jelenleg a Dentsply Sirona család tagja. Hozzá fűződik a ma ismert legtökéletesebb implantátumfej mechanikus kapcsolat, a kónuszos Conical Seal Design kidolgozása. Az Astra Tech kiemelkedően magas szintű digitális CAD/CAM megoldásokat nyújt, a legesztétikusabb és legegyedibb fogpótlások készítéséhez. Ez, valamint a fluoridált Osseospeed felszín a záloga az évtizedek óta ismert csont- és lágyrész stabilitásnak. Az Astra implantátumokkal kiváló eredmények érhetőek el még a fogágybetegség legsúlyosabb formáiban is, rendkívül ritkák a szövődmények ezekkel az implantátumokkal. A cég a behelyezett implantátumokra gyártói örökgaranciát vállal. 

Kiknek ajánljuk:

  • Akik fogágybetegség súlyos formájának kezelését követően szeretnék kialakult foghiányukat implantátumok segítségével helyreállítani
  • Akiknek a legmagasabb szintű, digitális eljárással készült egyéni esztétikájú fogpótlásra van szükségük az oldalsó, vagy akár a front területen
  • Akik nagyra értékelik, hogy Svédországban és világszerte elismert és alkalmazott kezelésben részesülnek, örök gyártói garanciával

ICX

A medentis medical GmbH és a németországi ICX rendszer 2004 óta az implantológiai piac egyre növekvő tényezője. Azóta a medentis medical világszerte széles felhasználói bázist győzött meg, akik értékelik az ICX prémium implantátumok megbízható minőségét. Manapság az ICX az egyik legsikeresebb implantátum rendszer Németországban. Az ICX implantátumok felületi kiképzése a szükséges mikroérdességgel kombinálva azt eredményezi, hogy csökken az implantátum vesztés lehetősége a gyógyulási időszakban, mivel pozitívan befolyásolja a csontosodást illetve az implantátum mechanikai és biológiai stabilitását. A cég a behelyezett implantátumokra 10 éves gyártói garanciát vállal. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csupán ennyi lenne az élettartama az ICX implantátumoknak, melyek a tradicionális prémium gyártókhoz hasonló sikerességi mutatókkal bírnak.

Kiknek ajánljuk:

  • Akik a nagy-és kisörlő területen szeretnék foghiányukat implantátumok segítségével helyreállítani 
  • Akiknek fontos a kiemelkedően jó ár-érték arány, magas minőségű technológiai megoldások alkalmazása mellett
  • Akik nagyra értékelik, hogy Németországban, és Európa szerte elismert és alkalmazott kezelésben részesülnek, 10 éves gyártói garanciával

A rendelőnkben nyújtott fogászati implantációs kezelésekről itt talál bővebb felvilágosítást. A kezelés pontos menetét pedig itt tekintheti meg. Az egyes implantátumok árairól ezen az oldalon tájékozódhat. 

Fogimplantátum behelyezése a Dentpointnál

Fogimplantátumok – ügyfélvélemények

A Google lehetővé teszi, hogy a páciensek értékeljék a rendelőnkben nyújtott szolgáltatás színvonalát. A fogimplantátumokkal kapcsolatos visszajelzésekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.


Barbi Huszárik *****

Fogimplantátum vélemények a DentPointról

“A bal felső 1-es metszőfogam megsérült, így sajnos ki kellett húzni, ami fiatal nőként meglehetősen rosszul érintett. Bálint rendkívül profin végezte a műtétet melynek végén pótfogat kaptam, így egyetlen percig sem kellett kellemetlenül éreznem magamat. A gyógyulási idő leteltével beültetett egy fog implantátumot, közben rendbe hozta az ínyemet is, így azt kell mondanom, hogy minden egyes ott töltött perc és macera ( ami egyébként ahhoz képest, amit gondoltam sokkal kevesebb és fájdalommentesebb volt) megérte. És megcsinálta! Egy romhalmazból várat épített nekem, ami immár 2 éve tökéletesen működik, és élethű. Köszönöm Neki és a csapatának!”


Krisztina Radnóti *****

Páciens értékelése a DentPointról

Dr. Molnár Bálint több fog implantátum beépítését végezte el tökéletesen, nagy szaktudással. Nem csak a műtéteket végezte tökéletesen, hanem arra is külön gondot és rengeteg időt fordított, hogy a végeredmény esztétikus legyen. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 


Andras Kallai *****

Fogimplantátum vélemény a pácienstől

“Hosszú évek óta járok Molnár Bálint doktor úrhoz, teljes megelégedéssel, neki köszönhetem a fog implantátumomat is, mely nagyon jól szolgál… :)”


Krisztina Seres *****

Páciens fogimplantátum véleménye

“A DentPoint rendelő és Dr. Molnár Bálint doktor úr volt a legjobb hely, ahová csak kerülhettem fog implantátum ügyében. Bálint az egyik legkiválóbb szakember, nagyon elégedett vagyok az új fog implantátumommal. Mindenkinek csak ajánlani tudom Bálintot és kollégáit.”


László Ferenc Zsedényi *****

Fogimplantátum vélemények egyike

“Maximálisan meg vagyok elégedve az implantátumokkal és az elkészült fogsorommal, mindenkinek csak ajánlani tudom; Köszönöm Dentpoint!”

 


Amennyiben az itt olvasottak bizalmat ébresztettek önben vagy további kérdései merültek fel, honlapunkon felvilágosítást kérhet vagy időpontot is foglalhat rendelőnkbe. De e-mailen (info@dentpoint.hu) és telefonon (+36302576088) is szívesen állunk rendelkezésére. 

A Dentpoint Centrum fogorvos és dentálhigiénikus csapata

Várjuk szíves érdeklődését!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.