Esztétikai fogászat árak

Tömések

Rendelőnkben a legkorszerűbb technológiáknak és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően garantált a fogtömések eredetivel tökéletesen megegyező színárnyalata. Mivel mindig az adott fog helyreállításához legideálisabb anyagokkal és technikákkal dolgozunk, a nálunk készült tömések esztétikája és tartóssága kiemelkedő. Az eredmény egy anatómiailag harmonikus, a harapásba tökéletesen illeszkedő fog.

Miért érdemes esztétikus fogtömést választania?

R

A tömés nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot, így teljesen biztonságos

R

Természetes, a fog eredeti színével megegyező színárnyalat

R

A régebbi, elszíneződött tömések helyén a fogak visszanyerhetik eredeti színüket

R

A tömés észrevétlen, tökéletesen lehet vele harapni és rágni

Tömések árai

Fognyaki tömés 28 000 Ft
Frontfog tömés 36 000 Ft
Premoláris (kisőrlő) fog tömése egy felszínen 36 000 Ft
Premoláris (kisőrlő) fog tömése két felszínen 40 000 Ft
Premoláris (kisőrlő) fog tömése három felszínen 48 000 Ft
Moláris (nagyőrlő) fog tömése egy felszínen 38 000 Ft
Moláris (nagyőrlő) fog tömése két felszínen 44 000 Ft
Moláris (nagyőrlő) fog tömése három felszínen 50 000 Ft
Hosszú távú ideiglenes tömés 12-24 000 Ft
Frontfog élpótlás 60 000 Ft

 

Csonkfelépítés árai

Csonkfelépítő tömés  25 000 Ft
Öntött fém csapos műcsonk  50 000 Ft
Üvegszálas csapos felépítés  50 000 Ft

További információk az esztétikus tömésekről

Cikkek

A kezelésről

Esettanulmányok

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Héjak

A szabálytalan, torlódó, illetve töredezett metszőélekkel rendelkező vagy kevéssé esztétikus, hézagokkal tagolt fogsor esetén a héjak alkalmazása lehet az ideális megoldás. Ugyancsak hatékony a fogak színbeli eltérése esetén. Nagy előnye, hogy a fogak saját anyagából alig kell csiszolni, mégis tartós és esztétikus a végeredmény. Az ínyszövet is jól tolerálja a kompozit vagy porcelán héjat. 

Miért érdemes kompozit vagy porcelán héjat választania?

R

Mivel csak nagyjából 1 mm-t kell lecsiszolni a fogak saját anyagából, nagyon kíméletes fogászati eljárás

R

A kevésbé esztétikus fogformák tetszetősebbé formálhatóak a héjak segítségével

R

Különösen hatékony az elülső fogak esztétikus megjelenésének kialakítására

R

Tartós megoldás: akár évtizedekig nem kell cserélni

Héjak árai

Kompozit direkt héj 80 000 Ft
Porcelán héj 130 000 Ft

 

Wax-up (diagnosztikus viaszmintázat) / fog 10 000 Ft
Mock-up 6 000 Ft/fog
Esztétikus kompozit (Ceramage) betét (inlay/onlay) 110 000 Ft
Esztétikus kerámia (e.max) betét (inlay/onlay) 130 000 Ft
Arany betét (inlay/onlay) aranyár+110 000 Ft
Fognyaki- vagy dentin érzékenység kezelése ecseteléssel 5 000 Ft/fog

További információk a kompozit és porcelán héjakról

Cikkek

A kezelésről

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Fogfehérítés

A fogfehérítés a mai, modern eljárások segítségével és a fogorvos tanácsainak betartásával tartós, akár éveken át fennálló eredményt hozhat. A fogak a kezelésnek köszönhetően nagyságrendekkel világosabbak lesznek. A páciensek választhatnak a rendelőben végzett és az otthonukban történő fogfehérítés között. Mindkét eljárás hatékony és biztonságos, és mindkettőnek megvannak az előnyei, bizonyos esetekben kombinálni is érdemes a két módszert.

Miért érdemes rendelőben végzett vagy otthoni fogfehérítést választania?

R

Az otthoni fogfehérítés olcsóbb a rendelőinél és utána ritkább a kialakuló hidegérzékenység

R

Az otthoni fehérítés lassabb, egy-két hétig tart

R

Otthon végezve a fehérítés bonyolultabb és körülményesebb lehet, mint a rendelőben történő kezelés

R

A rendelőben végzett fogfehérítés legfeljebb két órán át tart

R

A fogfehérítés teljesen biztonságos, a fehérítő anyag egyáltalán nem jut be a szervezetbe

R

A rendelőben végzett fogfehérítés hátránya, hogy drágább az otthoninál, továbbá átmeneti fogérzékenységet okozhat

R

A fogorvos tanácsainak betartása mellett mindkét módszerrel évekig tartó eredmény érhető el

Fogfehérítés árak

Phillips Zoom® Professzionális rendelői fogfehérítés 150 000 Ft
Fogfehérítő szett otthoni fogfehérítéssel – összes fogon, sínnel 80 000 Ft

 

Túlérő tömésszél korrekciója EVA gépi polírozó rendszerrel 5 000 Ft/fog
ICON rezininfiltrációs technika – fogfúrás nélküli tömés a kezdeti szuvasodások és fehér zománcfoltok ellátására 20 000 Ft/fog

További információk a fogfehérítésről

Cikkek

A kezelésről

Esettanulmányok

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Egészségpénztárak

Tekintse meg a Dentpoint fogorvosi rendelő szerződött egészségügyi partnereit!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Hogyan tudunk akár 5 év orvosi garanciát vállalni a fogorvosi beavatkozásokra?

Minőségi alapanyagok

Amennyiben a fogimplantátumok, vagy bármely alkatrészük meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátum gyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a (kivételes) esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot. Az implantátumok körüli csont- vagy lágyszövetekben kialakult szövődmények esetére a rendelőnk által nyújtott 5 éves orvosi garancia jelent biztosítékot. A természetes fogakra, vagy implantátumokra készített rögzített fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk.

Kiemelkedően magas szakmai felkészültség

Rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Molnár Bálint parodontológus, egyetemi docensnek PhD. fokozata és több mint 10 éves egyetemi oktatói tapasztalata van. Rendszeresen tart parodontológiai és implantológiai továbbképző tanfolyamokat belföldön és külföldön szakmai partnereink felkérésére (pl. Straumann, Dentsply Sirona Astra Tech, ICX, Botiss, Geistlich Pharma, Deppeler és SMART Guide). Fogorvosaink felkészültségére Dr. Molnár Bálint szakmai tapasztalata a legfőbb garancia – emellett ők is közreműködnek az egyetemi oktatásban, és folyamatosan részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken is.

Elégedett kliensek, visszatérő páciensek

A legtöbb páciensünknek személyes ismerőse, vagy orvosa ajánl bennünket, és örömünkre szolgál, hogy az elvégzett kezeléseket követően hosszú távon is bizalmat szavaznak nekünk. Visszajelzéseik alapján ennek oka, hogy olyan szakmai színvonalat tapasztalnak a kezelésük során, ami Magyarországon kiemelkedőnek számít. A barátságos, személyre szóló hozzáállást és a biztonságos, otthonos légkört is sokan kiemelik, ha a rendelőnkről van szó.

Megnyugtató, hogy a nálunk megforduló pácienseink több éves, de akár örökre szóló garanciát kaphatnak rendelőnkben, hiszen egy fogimplantátum, csontpótlás vagy más, komoly fogorvosi beavatkozás esetén nagyon fontos, mennyire bízhatunk a tartós eredményben. Ügyfélkörünk jelentős részét alkotják elégedett pácienseink rokonai, barátai és kollégái, akik testközelből látják beavatkozásaink eredményének minőségét és tartósságát – ez pedig kifejezetten meggyőző a számukra

Ismerje meg kezelési folyamatunkat és a beavatkozásainkra vállalt garanciális feltételeket!

Kezelési terv

Rendelőnkben az első lépés, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ennek során részletesen bemutatjuk, milyen kezelések várnak a páciensre. Emellett az egyes beavatkozásokat szükség esetén háromdimenziós számítógépes animációk segítségével is bemutatjuk – és természetesen az összes felmerülő kérdésre válaszolunk.

Árajánlat

A következő lépés az árajánlat, ami szintén egyénre szabott, hiszen minden fog(sor) és minden eset egyedi.  

Kezelések

Ebben a fázisban megvalósítjuk mindazt, amit a kezelési tervben leírtunk, azaz a gyógyító, helyreállító fogászati beavatkozásokat. Természetesen amennyiben a megváltozott feltételek, vagy a páciens időbeosztása szükségessé teszik, az előzetes tervet módosítjuk.

Fenntartó kezelések

Számunkra valódi hitvallás, hogy magas színvonalú, hosszú távú megoldásokat nyújtunk. Ennek elengedhetetlen feltétele a későbbi rendszeres, legalább fél évente ismétlődő felülvizsgálat és fenntartó szájhigiénés kezelés (ultrahangos fogkőleszedés) is. Ezeket tehát komolyan kell venni –ez nem csak a pácienseinkre, ránk is vonatkozik. Tehát azt a szakmai minőséget és hozzáállást, amit a kezelési folyamat közben tapasztalt nálunk, a felülvizsgálatok, fenntartó kezelések során is ugyanúgy garantáljuk önnek.

Garancia – akár életre szólóan

Természetesen a fogimplantátumokkal kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák a beültetés után, még a legjobb alapanyagok és a legkörültekintőbb szakmai munka ellenére is. Ezért is megnyugtató, hogy ha a beültetés után bármilyen probléma merül fel, illetve bármelyik alkatrész meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot.

Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk. Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem garantálható, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

A garancia természetesen nem csak az implantátumokra vonatkozik. A nálunk készülő természetes fogakra és implantátumokra rögzített fogpótlásokra 2 év, a kivehető fogpótlásokra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Pácienseink véleménye

Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

“Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

Széll Tamás - mesterszakács

“A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu