Parodontológia árak

Ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás

A fogkő a fogak nagy, és gyakran láthatatlan ellensége, amit otthon, házilagos módszerekkel nem lehetséges eltávolítani. Ez pedig fontos kérdés, mert a fogkő a baktériumok melegágya, így a kellemetlen szájszag mellett komoly betegségek előszobája lehet (például ínygyulladás, fogágybetegség).

Miért érdemes igénybe venni az ultrahangos fogkőeltávolítást?

R

Hatékonyan megszünteti a kellemetlen szájszagot

R

Az ínygyulladás és a fogágybetegség kezelésének előfeltétele a fogkőeltávolítás

R

Általában fájdalommentes, a legkisebb kellemetlenséggel járó fogászati kezelések közé tartozik

Ultrahangos fogkőeltávolítás árai

Ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás mindkét állcsonton 30 000 Ft
Homokfúvás, polírozás mindkét állcsonton 20 000 Ft
Szájhigiénés instruálás, motiválás (dentálhigiénikusi kezelés) 15 000 Ft

További információk az ultrahangos fogkőeltávolításról

Cikkek

A kezelésről

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Íny alatti tasakkürett

Az íny feletti ultrahangos tisztítást követő lépés a helyi érzéstelenítésben végzett tasakküret. Ez tulajdonképpen az ínytasakok mélytisztítását jelenti, amelynek során eltávolításra kerül az ott felgyülemlett fogkő, káros lerakódás és gyulladt szövetállomány.

Lebenyes tasakműtét

Parodontális sebészi beavatkozás, amit az 5 mm-nél mélyebb tasakok esetén alkalmazunk, helyi érzéstelenítésben. Egy kis metszéssel megnyitjuk az ínyt, így hozzáférhetővé válnak az ínytasakok, amelyek a gyulladás, fogágybetegség gócpontjai. A gyulladt terület kitisztítását követően visszavarrjuk a sebet. Szükség esetén regeneratív anyag használatára is sor kerülhet. 

Miért érdemes igénybe venni az íny alatti tasakkürettet és a lebenyes tasakműtétet?

R

A kezelések segítségével hatékonyan kezelhető és megállítható a fogágybetegség

R

Megakadályozható a fogak elvesztése

Íny alatti tasakkürett árai

Íny alatti tasakkürett 18 000 Ft/fog
Íny alatti tasakkürett 85 000 Ft/kvadráns

Lebenyes tasakműtét árai

Nyitott kürett / Koronahosszabbítás 50 000 Ft/fog
Regeneratív 60 000 Ft/fog

További információk az íny alatti tasakkürettről és a lebenyes tasakműtétről

Cikkek

A kezelésről

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Mozgó fogak sínezése

A fogágybetegség egyik következménye, hogy az íny visszahúzódik, elsorvad, a fogak pedig meglazulnak. Így a fogágybetegség kezelése során a mozgó fogak megtámasztása is szükségessé válhat. A sínezés segítségével a mozgó fogak élettartama jelentősen növelhető. A gyógyulást segítő ideiglenes sínezés mellett a fogak elvándorlását akadályozó végleges sínezést is igénybe vehetünk.

Miért érdemes igénybe venni a mozgó fogak sínezését?

R

Sínezéssel a mozgó fogak stabilizálhatóak

R

Sínezéssel elkerülhető a fogak kihúzása, lecsiszolása (a korona használata)

R

Fogszabályozás utáni úgynevezett retenciós sínekkel megakadályozható a fogak kezelés utáni visszarendeződése

Mozgó fogak sínezés árai

Esztétikus tömőanyaggal 20 000 Ft/fog
Esztétikus tömőanyaggal, fém- vagy üvegszál-erősítéssel 25 000 Ft/fog

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Ínyplasztika

A helyi érzéstelenítésben végzett ínyplasztikai műtétek lehetővé teszik a visszahúzódott íny korrekcióját. Ezáltal a szabaddá vált, külső ingerekre érzékeny foggyökér-felszíneket ismét befedi az ínyszövet. Ha az íny alatti csontállomány teljesen ép vagy csak alig károsodott, teljes, jelentősebb csonthiány esetén részleges korrekcióra nyílik lehetőség. 

Miért érdemes igénybe venni az ínyplasztikát?

R

Részlegesen vagy teljesen helyreállítható a fogakat fedő ínyszövet állomány

R

Részleges korrekció esetén is szembetűnő az esztétikai javulás

R

A helyi érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentes beavatkozás

R

Az eredmény tartós

Ínyplasztika árai

Kötőszövet-átültetéssel 60 000 Ft/fog
PRF vagy  xenograft anyaggal 60 000 Ft/fog

További információk az ínyplasztikáról

Cikkek

A kezelésről

Esettanulmányok

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Regeneratív anyagok

A csontpótló kezelések során a páciens egészséges csontállománya mellett a legkorszerűbb regeneratív anyagok is alkalmazhatóak. Ha például a fogakat körülvevő, megtisztított ép csontban úgynevezett csontkráterek alakulnak ki, ezeket regeneratív anyagokkal töltjük ki.

Regeneratív anyagok árai

Ínypótló xenograft anyagok

Mucograft® (Geistlich, Svájc) 90 000 Ft/sextáns
mucoderm® (Botiss, Németország) 70 000 Ft/sextáns

Regeneratív anyagok

Emdogain® (Straumann, Svájc) 90 000 Ft/kvadráns
Bio-Oss® (Geistlich, Svájc) 50 000 Ft/kvadráns
Cerabone® (Botiss, Németország) 45 000 Ft/kvadráns
BioGide® membrán (Geistlich, Svájc) 80 000 Ft/kvadráns
colprotect® membrán (Botiss, Németország) 50 000 Ft/kvadráns

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Egészségpénztárak

Tekintse meg a Dentpoint fogorvosi rendelő szerződött egészségügyi partnereit!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Hogyan tudunk akár 5 év orvosi garanciát vállalni a fogorvosi beavatkozásokra?

Minőségi alapanyagok

Amennyiben a fogimplantátumok, vagy bármely alkatrészük meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátum gyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a (kivételes) esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot. Az implantátumok körüli csont- vagy lágyszövetekben kialakult szövődmények esetére a rendelőnk által nyújtott 5 éves orvosi garancia jelent biztosítékot. A természetes fogakra, vagy implantátumokra készített rögzített fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk.

Kiemelkedően magas szakmai felkészültség

Rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Molnár Bálint parodontológus, egyetemi docensnek PhD. fokozata és több mint 10 éves egyetemi oktatói tapasztalata van. Rendszeresen tart parodontológiai és implantológiai továbbképző tanfolyamokat belföldön és külföldön szakmai partnereink felkérésére (pl. Straumann, Dentsply Sirona Astra Tech, ICX, Botiss, Geistlich Pharma, Deppeler és SMART Guide). Fogorvosaink felkészültségére Dr. Molnár Bálint szakmai tapasztalata a legfőbb garancia – emellett ők is közreműködnek az egyetemi oktatásban, és folyamatosan részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken is.

Elégedett kliensek, visszatérő páciensek

A legtöbb páciensünknek személyes ismerőse, vagy orvosa ajánl bennünket, és örömünkre szolgál, hogy az elvégzett kezeléseket követően hosszú távon is bizalmat szavaznak nekünk. Visszajelzéseik alapján ennek oka, hogy olyan szakmai színvonalat tapasztalnak a kezelésük során, ami Magyarországon kiemelkedőnek számít. A barátságos, személyre szóló hozzáállást és a biztonságos, otthonos légkört is sokan kiemelik, ha a rendelőnkről van szó.

Megnyugtató, hogy a nálunk megforduló pácienseink több éves, de akár örökre szóló garanciát kaphatnak rendelőnkben, hiszen egy fogimplantátum, csontpótlás vagy más, komoly fogorvosi beavatkozás esetén nagyon fontos, mennyire bízhatunk a tartós eredményben. Ügyfélkörünk jelentős részét alkotják elégedett pácienseink rokonai, barátai és kollégái, akik testközelből látják beavatkozásaink eredményének minőségét és tartósságát – ez pedig kifejezetten meggyőző a számukra

Ismerje meg kezelési folyamatunkat és a beavatkozásainkra vállalt garanciális feltételeket!

Kezelési terv

Rendelőnkben az első lépés, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ennek során részletesen bemutatjuk, milyen kezelések várnak a páciensre. Emellett az egyes beavatkozásokat szükség esetén háromdimenziós számítógépes animációk segítségével is bemutatjuk – és természetesen az összes felmerülő kérdésre válaszolunk.

Árajánlat

A következő lépés az árajánlat, ami szintén egyénre szabott, hiszen minden fog(sor) és minden eset egyedi.  

Kezelések

Ebben a fázisban megvalósítjuk mindazt, amit a kezelési tervben leírtunk, azaz a gyógyító, helyreállító fogászati beavatkozásokat. Természetesen amennyiben a megváltozott feltételek, vagy a páciens időbeosztása szükségessé teszik, az előzetes tervet módosítjuk.

Fenntartó kezelések

Számunkra valódi hitvallás, hogy magas színvonalú, hosszú távú megoldásokat nyújtunk. Ennek elengedhetetlen feltétele a későbbi rendszeres, legalább fél évente ismétlődő felülvizsgálat és fenntartó szájhigiénés kezelés (ultrahangos fogkőleszedés) is. Ezeket tehát komolyan kell venni –ez nem csak a pácienseinkre, ránk is vonatkozik. Tehát azt a szakmai minőséget és hozzáállást, amit a kezelési folyamat közben tapasztalt nálunk, a felülvizsgálatok, fenntartó kezelések során is ugyanúgy garantáljuk önnek.

Garancia – akár életre szólóan

Természetesen a fogimplantátumokkal kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák a beültetés után, még a legjobb alapanyagok és a legkörültekintőbb szakmai munka ellenére is. Ezért is megnyugtató, hogy ha a beültetés után bármilyen probléma merül fel, illetve bármelyik alkatrész meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot.

Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk. Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem garantálható, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

A garancia természetesen nem csak az implantátumokra vonatkozik. A nálunk készülő természetes fogakra és implantátumokra rögzített fogpótlásokra 2 év, a kivehető fogpótlásokra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Pácienseink véleménye

Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

“Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

Széll Tamás - mesterszakács

“A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu