Fogimplantáció (fogbeültetés) árak

Az implantáció a fogpótló eljárások közül a legkorszerűbb beavatkozás, amely kiemelkedően tartós, akár évtizedekig tartó megoldást jelent a foghiány kezelésére. A fogimplantátum tulajdonképpen egy csavarra hasonlító mesterséges foggyökér, amelyre a későbbiekben helyezik rá a kiválasztott koronát, hidat vagy egyéb fogpótlást.

Implantátum behelyezés

A rendelőnkben használt implantátumok a világ vezető gyártóinak csúcsminőségű termékei. A német ICX implantátumokra 10 év, a svéd Astra Tech és a svájci Straumann implantátumokra pedig örök garancia érvényes. Az implantátum behelyezés helyi érzéstelenítésben történik, ennek köszönhetően fájdalommentes beavatkozás.

Miért érdemes az implantációt választania?

R

Hatékony, eredményes, tartós és komfortos megoldás a foghiány kezelésére

R

Kiterjedt foghiány esetén rendelőnkben a jelenleg elérhető egyik legmodernebb navigált implantációs sebészeti rendszert alkalmazzuk. A SMART Guide nagyságrendekkel növeli több implantátum egyidejű behelyezése esetén a térbeli pontosságot

R

Kivehető fogpótlások stabilizálására is alkalmazható

R

A modern fogászati implantátumok anyaga titán, ami szövetbarát anyag, nem okoz kilökődési reakciót

R

A rendelőnkben alkalmazott csúcsminőségű implantátumok bennmaradási aránya 5 évvel a kezelés után 97-98 százalékos

Implantátum behelyezés árai

Straumann® SLActive 310 000 Ft
Straumann® SLA (Svájc) 275 000 Ft
Astra Tech EV® (Svédország) 265 000 Ft
Astra Tech Tx® (Svédország) 255 000 Ft
ICX® (Németország) 210 000 Ft
Arcüregemelés – sinus lift (1 gr csontpótló + membrán) 250-350 000 Ft
Alveolus prezerváció 120-200 000 Ft

További információk az implantátum behelyezésről

Cikkek

A kezelésről

Esettanulmányok

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Csontpótló eljárások

A csontpótlás akkor válik szükségessé, amikor a fogágybetegség miatt kialakuló parodontális szövetpusztulás előrehaladott. Továbbá abban az esetben, ha a fogászati implantáció területén rendelkezésre álló csontállomány mennyisége, sűrűsége elégtelen az implantáció elvégzéséhez. A Dentpointnál a csontpótláshoz a páciens saját csontanyaga mellett a legkorszerűbb regeneratív anyagok is rendelkezésre állnak

Miért érdemes a csontpótló eljárásokat választania?

R

Hatékony megoldás előrehaladott fogágybetegség kezelése során

R

Lehetőséget ad fogászati implantátum behelyezésére olyankor is, ha a szóban forgó területen az elégtelen csontállomány egyébként nem tenné ezt lehetővé

R

Helyi érzéstelenítésben végzett fájdalommentes beavatkozás

Csontpótló eljárások árai

Fogatlan területen állcsontgerinc felépítés (augmentáció) – vertikális (csontpótló + nem felszívódó membrán + titán szegek + Safescraper) 420-520 000 Ft
Fogatlan területen állcsontgerinc felépítés (augmentáció) – horizontális (csontpótló + felszívódó membrán + titán szegek + Safescraper) 280-350 000 Ft
Implantációval egy időben végzett kiegészítő csontpótlás (kontúraugmentáció) 220 000 Ft

Műtéti anyagok, melyek árát a műtéti díj magában foglalja

Nem felszívódó membrán (Cytoplast®, permamem®)
Felszívódó membrán (BioGide®, Resolut®, Lamina®, jason®, colprotect®)
Csontpótló anyag (Bio-Oss®, cerabone®)
Titán szegecsek (Curasan®, Masterpin®, Pro-fix®)
Safescraper® (a műtéti területen kis mennyiségű saját csontforgácsok gyűjtésére)

További információk a csontpótló eljárásokról

A kezelésről

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Egészségpénztárak

Tekintse meg a Dentpoint fogorvosi rendelő szerződött egészségügyi partnereit!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Hogyan tudunk akár 5 év orvosi garanciát vállalni a fogorvosi beavatkozásokra?

Minőségi alapanyagok

Amennyiben a fogimplantátumok, vagy bármely alkatrészük meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátum gyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a (kivételes) esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot. Az implantátumok körüli csont- vagy lágyszövetekben kialakult szövődmények esetére a rendelőnk által nyújtott 5 éves orvosi garancia jelent biztosítékot. A természetes fogakra, vagy implantátumokra készített rögzített fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk.

Kiemelkedően magas szakmai felkészültség

Rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Molnár Bálint parodontológus, egyetemi docensnek PhD. fokozata és több mint 10 éves egyetemi oktatói tapasztalata van. Rendszeresen tart parodontológiai és implantológiai továbbképző tanfolyamokat belföldön és külföldön szakmai partnereink felkérésére (pl. Straumann, Dentsply Sirona Astra Tech, ICX, Botiss, Geistlich Pharma, Deppeler és SMART Guide). Fogorvosaink felkészültségére Dr. Molnár Bálint szakmai tapasztalata a legfőbb garancia – emellett ők is közreműködnek az egyetemi oktatásban, és folyamatosan részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken is.

Elégedett kliensek, visszatérő páciensek

A legtöbb páciensünknek személyes ismerőse, vagy orvosa ajánl bennünket, és örömünkre szolgál, hogy az elvégzett kezeléseket követően hosszú távon is bizalmat szavaznak nekünk. Visszajelzéseik alapján ennek oka, hogy olyan szakmai színvonalat tapasztalnak a kezelésük során, ami Magyarországon kiemelkedőnek számít. A barátságos, személyre szóló hozzáállást és a biztonságos, otthonos légkört is sokan kiemelik, ha a rendelőnkről van szó.

Megnyugtató, hogy a nálunk megforduló pácienseink több éves, de akár örökre szóló garanciát kaphatnak rendelőnkben, hiszen egy fogimplantátum, csontpótlás vagy más, komoly fogorvosi beavatkozás esetén nagyon fontos, mennyire bízhatunk a tartós eredményben. Ügyfélkörünk jelentős részét alkotják elégedett pácienseink rokonai, barátai és kollégái, akik testközelből látják beavatkozásaink eredményének minőségét és tartósságát – ez pedig kifejezetten meggyőző a számukra

Ismerje meg kezelési folyamatunkat és a beavatkozásainkra vállalt garanciális feltételeket!

Kezelési terv

Rendelőnkben az első lépés, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ennek során részletesen bemutatjuk, milyen kezelések várnak a páciensre. Emellett az egyes beavatkozásokat szükség esetén háromdimenziós számítógépes animációk segítségével is bemutatjuk – és természetesen az összes felmerülő kérdésre válaszolunk.

Árajánlat

A következő lépés az árajánlat, ami szintén egyénre szabott, hiszen minden fog(sor) és minden eset egyedi.  

Kezelések

Ebben a fázisban megvalósítjuk mindazt, amit a kezelési tervben leírtunk, azaz a gyógyító, helyreállító fogászati beavatkozásokat. Természetesen amennyiben a megváltozott feltételek, vagy a páciens időbeosztása szükségessé teszik, az előzetes tervet módosítjuk.

Fenntartó kezelések

Számunkra valódi hitvallás, hogy magas színvonalú, hosszú távú megoldásokat nyújtunk. Ennek elengedhetetlen feltétele a későbbi rendszeres, legalább fél évente ismétlődő felülvizsgálat és fenntartó szájhigiénés kezelés (ultrahangos fogkőleszedés) is. Ezeket tehát komolyan kell venni –ez nem csak a pácienseinkre, ránk is vonatkozik. Tehát azt a szakmai minőséget és hozzáállást, amit a kezelési folyamat közben tapasztalt nálunk, a felülvizsgálatok, fenntartó kezelések során is ugyanúgy garantáljuk önnek.

Garancia – akár életre szólóan

Természetesen a fogimplantátumokkal kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák a beültetés után, még a legjobb alapanyagok és a legkörültekintőbb szakmai munka ellenére is. Ezért is megnyugtató, hogy ha a beültetés után bármilyen probléma merül fel, illetve bármelyik alkatrész meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot.

Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk. Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem garantálható, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

A garancia természetesen nem csak az implantátumokra vonatkozik. A nálunk készülő természetes fogakra és implantátumokra rögzített fogpótlásokra 2 év, a kivehető fogpótlásokra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Pácienseink véleménye

Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

“Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

Széll Tamás - mesterszakács

“A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu