Fogimplantátumok

Hogy semmi se hiányozzon a tökéletes fogsorhoz

Az Astra Tech, ICX és Straumann implantátumok referencia rendelője

Fogimplantátum

Milyen előnyei vannak a fogimplantációnak? Mi a kezelés pontos menete? Mennyire tartós az eredmény? Miért érdemes a Dentpoint csapatára bíznia hiányzó fogainak implantációs pótlását? Most mindenre választ kaphat.

$

Csúcsminőségű implantátumbeültetés a Dentpointnál

$

Ki kaphat fogimplantátumot?

$

A fogimplantátum menete

$

Csont- és ínypótló eljárások

$

Teendők fogműtét előtt és után

$

A fogimplantátum veszélyei

$

Implantációs fogpótlások

$

A fogimplantátumok gondozása

$

Gyakori kérdések a fogimplantációval kapcsolatban

$

Kinek ajánlható a fogászati implantáció?

$

Kinek nem ajánljuk a fogászati implantációt?

A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parodontológiai Centrumban minden azt a célt szolgálja, hogy ön a legmagasabb szintű implantológiai és parodontológiai ellátásban részesüljön. A fogimplantációs kezelések magas fokú elméleti és gyakorlati tudást, valamint a legmodernebb eljárások alkalmazását feltételezik. Rendelőnkben minden szükséges feltétel adott, amely garantálja, hogy Ön a legmegfelelőbb kezelésben részesüljön. A világ élvonalába tartozó fogászati implantációs eljárásainknak, valamint a csúcsminőségű implantátumok alkalmazásának köszönhetően pedig az eredmény egy tökéletes fogpótlással ellátott, akár egy életen át tartó fogimplantátum.

Csúcsminőségű implantátumbeültetés a Dentpointnál

N

Rendelőnk kiválóan képzett, szakértő csapata Dr. Molnár Bálint vezetésével gondoskodik pácienseink magas szintű ellátásáról

N

Sok éves szakmai tapasztalatunknak, precíz orvosi munkánknak és a felhasznált csúcstechnológiának köszönhetően kezeléseink biztonságos, akár életre szóló megoldást jelentenek

N

Rendelőnkben a legmodernebb csontpótló eljárásokat alkalmazzuk

N

Implantációs rendszereink szintén a legkorszerűbbek, a globálisan elérhető élvonalat képviselik

A hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb módja az implantáció, közismert nevén fogbeültetés, ami fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben elvégezhető beavatkozás. Az implantátumok mesterségesen kialakított, csavar formájú foggyökerek a hiányzó fogak területén, behelyezésük műtéti beavatkozással történik.

A rendelőnkben alkalmazott svéd (Astra Tech), svájci (Straumann) és német (ICX) implantátumok a prémium kategóriába tartoznak. Utóbbira 10 éves, az másik kettőre pedig örök garancia érvényes. A fenti cégek mögött álló sok évtizedes tapasztalat, valamint a világszerte behelyezett több millió implantátum önmagában is garantálja a tartós sikert. Tudományos vizsgálatok szerint az általunk is használt minőségi implantátum rendszerek bennmaradási aránya 5 évvel a behelyezés után 97-98%-os. A modern fogászati implantátumok szövetbarát titánból készülnek. Ez az anyag nem okoz kilökődési reakciót, így az ebből készülő implantátumokat tökéletesen befogadja az emberi szervezet.

Az implantátumok behelyezését csontosodási időszak követi, ami jellemzően 2-3 hónap. A csontosodás után az implantátumon rögzített végleges korona, híd vagy kivehető fogpótlás behelyezése következik. Nagy behelyezési stabilitás esetén a páciens akár már a műtét napján, az implantátumra helyezett ideiglenes fogpótlással távozhat a rendelőből. Körültekintő tervezés, megfelelő műtéttechnika, precízen elkészített fogpótlás, valamint rendszeres kontroll és ápolás mellett az implantációs fogpótlások akár egy életen át hordhatóak.

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Ki kaphat fogimplantátumot?

N

Bárki, akinek általános egészségi állapota nem zárja ki a beavatkozást

N

Elengedhetetlen feltétel a jó szájhigiéné és a fogágybetegség kikezelése

A fogimplantátumok behelyezésének alapvető feltétele a hiányzó fogak területén található, megfelelő mennyiségű és minőségű csontállomány. Ha szükséges, a mai korszerű eljárásokkal pótolhatjuk ezt helyi érzéstelenítésben végzett csontpótló kezeléssel. A fogimplantáció további feltétele a megfelelő fogászati, parodontológiai és szájhigiénés előkészítés. Ez azt jelenti, hogy a hiányzó fog helyén és környékén csak egészséges, gyulladásmentes szövetek lehetnek.

Léteznek olyan betegségek, állapotok, melyek kizárhatják, illetve növelhetik az implantáció sikertelenségének rizikóját. Ilyenek például a súlyos, kezeletlen cukorbetegség, véralvadási zavarok, bizonyos gyógyszerek (szteroidok, biszfoszfonát típusú csontritkulásra szedett gyógyszerek, daganatellenes szerek) szedése, korábbi sugárterápia, erős dohányzás. Az, hogy az implantáció elvégezhető-e, kizárólag a páciens, valamint a szájhigiénés és dohányzási szokások személyes vizsgálata után dönthető el, ehhez egy röntgen- vagy CT-felvétel nem elegendő.

A fogimplantátum menete

A kezelés megtervezése

A fogimplantátum pontos helyét röntgen-, illetve CT-felvételek alapján határozzuk meg. A hely kiválasztásakor figyelembe kell venni a rendelkezésre álló csont mennyiségét, minőségét, anatómiai jellegzetességeit, az implantátum környező fogaktól való távolságát, valamint a fogpótlás elkészítésének szempontjait is. Erre azért van szükség, hogy a későbbi korona, híd, vagy kivehető implantációs fogpótlás megjelenése, valamint működése és tisztíthatósága a lehető legtermészetesebb legyen.

Számítógéppel tervezett navigált sebészet

Rendelőnkben a kiterjedt foghiányok kezelésekor a SMART Guide navigált implantációs sebészeti rendszert alkalmazzuk. Ez a rendszer több implantátum egyidejű behelyezésénél jelentősen növeli a beavatkozás térbeli pontosságát. A SMART Guide rendszer alkalmazásakor először beolvassuk a megfelelően előkészített CT-felvételt a tervező szoftverbe. A szoftver segítségével a készülő fogpótlás kialakításával tökéletesen összehangolva tervezhetjük meg virtuálisan az implantátumok helyzetét.

Ezt követi egy úgynevezett sebészi sablon (átlátszó, szájba helyezhető műanyag fogmodell fémbetétes lyukakkal) 3D-nyomtatása. A navigált implantációs műtétek során a furatok elkészítése és az implantáció a sebészi sablon nyílásain keresztül történik. Ezzel az eljárással érhető el a lehető legnagyobb térbeli pontosság, sőt, a csontpótló beavatkozásokat is kiválthatja. További előnye, hogy a műtéteket gyorsabbá, biztonságosabbá teszi, és a pácienseknek is komfortosabb a beültetés után, még nagyszámú implantátum esetén is.

A beavatkozás lépései

Helyi érzéstelenítésben, a szájüregi nyálkahártyát a csontról elemelve furatokat készítünk, majd gépi és kézi eszközökkel helyezzük be a csontba az implantátumokat. Ezután a nyálkahártyát visszafektetjük eredeti helyzetébe. A sebet az adott helyzetnek leginkább megfelelő finom, mikrosebészeti varróanyagokkal zárjuk le. A varratokat általában a műtét után 10-14 nappal távolítjuk el.

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Csont- és ínypótló eljárások

N

Rendelőkben a legmodernebb csontpótló eljárásokat alkalmazzuk

N

A nálunk elérhető ínypótló eljárások segítségével ismét tökéletes lesz fogsorának megjelenése

Amennyiben az előzetes vizsgálatok alapján nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű csont-, illetve ínyszövet, a rendelőnkben elérhető legkorszerűbb műtéti eljárásokkal ezeket pótolni tudjuk. Erre természetesen csak a pácienseinkkel történő előzetes megbeszélés után kerül sor. Mikor van szükség ilyen csontpótló eljárások, úgynevezett augmentációs kezelések elvégzésére? Például korábbi gyulladásos folyamatok, súlyos fogágybetegség, csontvesztést okozó fogeltávolítás, baleset okozta sérülés, valamint a csontszövet funkcióvesztés következtében kialakult sorvadása esetén. Ezeket a kezeléseket helyi érzéstelenítésben, gyakran az implantátum behelyezésével párhuzamosan végezzük.

Rendelőnkben az ambulánsan, a lehető legkisebb feltárással elvégezhető csontpótló kezelésekhez legtöbbször állati eredetű pótlóanyagokat használunk. Néhány esetben szükség lehet kis mennyiségű saját csontszövetre is, ez azonban általában rendelkezésre áll az adott műtéti területen. A rendelőnkben alkalmazott modern műtéti eljárásokkal arra sincs szükség, hogy egy újabb műtéti területet tárjunk fel csontkivétel céljából. Így természetesen az ebből adódó járulékos panaszok is elkerülhetőek (például a nagyobb szájüregi csontblokkok és a csípőcsont átültetését követő zsibbadások, fájdalmak).

A Dentpointnál végzett lágyrészplasztikai eljárásokkal a csontszövethez hasonlóan az implantátum körüli íny is megvastagságítható. Ezek aprólékos, mikrosebészeti eljárások, amelyekhez kis mennyiségű saját ínyszövetet, illetve állati eredetű szövetpótló anyagokat használunk.

Teendők fogműtét előtt és után

N

Fontos a műtét előtti étkezés, valamint a szokásos gyógyszerek bevétele

N

Megfelelő műtét előtti és utáni szájhigiénét kell fenntartani

N

Lényeges a műtét utáni azonnali hűtés, szájöblítés, és a szükséges gyógyszerek alkalmazása

Műtét előtt

Fontos, hogy a műtét előtt álló páciens kipihenten, jóllakottan, semmiképpen sem éhgyomorral érkezzen a rendelőbe. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy a beavatkozás előtt étkezzen és vegye be a szokásos gyógyszereit. Erre azért kell odafigyelni, mert a beadott érzéstelenítő hatásának megszűntéig nem szabad enni.

Műtét után

A műtétet követően fontos, hogy a páciens fokozottan figyeljen a szájhigiénére, a műtéti terület ápolására. A beavatkozás másnapjától a műtéti sebet a kezelőorvos utasításainak megfelelően kell tisztítani, fogmosást után pedig antibakteriális, klórhexidin-tartalmú szájöblítővel öblögetni. Nagyon fontos a felírt gyógyszerek (fájdalomcsillapító, antibiotikum, gyulladásgátló szerek) előírás szerinti alkalmazása is. A fogműtét után az érintett terület megduzzad, ami megszokott velejárója a kezelésnek. A duzzanat csökkenthető, ha a kezelést követő két napban kívülről hűtjük. A műtét utáni kéthetes gyógyulási időszakban tilos a dohányzás, a felírt antibiotikumok mellett pedig sok esetben alkoholt sem lehet fogyasztani. 

Jelentkezzen be vizsgálatra!

A fogimplantátum veszélyei

A műtétet követő első néhány napban előfordulhat enyhe fájdalom, duzzanat, esetleg véraláfutás jelenhet meg az arcon. Ezek a szervezet természetes válaszreakciói, csontpótló beavatkozások után fokozottabban jelentkezhetnek, nem utalnak semmilyen rendellenességre. Az implantáció után ritkán, de előfordulhat rövid ideig tartó zsibbadás, utóvérzés. Gondos és körültekintő tervezés és kíméletes műtéttechnika alkalmazása mellett ezek ritkán jelentkeznek, és az esetek többségében jól kezelhetőek.

Az implantátum elvesztése, kilökődése a rendelőnkben használt csúcsminőségű anyagoknak és technológiáknak köszönhetően nemzetközi adatok szerint a műtétet követő első 5 évben 2-3%-ban fordul csupán elő, vagyis a bennmaradási arány 97-98%-os. A ritkán előforduló implantátumvesztéseket szinte mindig a megfelelő szájhigiéné hiányából adódó bakteriális gyulladás (periimplantitis), illetve az emiatt kialakuló csontvesztés okozza. Fokozott kockázatot  jelent a dohányzás is. Ezeknek a rizikótényezőknek a csökkentése, megszüntetése a páciens felelőssége, kirívóan rossz szájhigiéné vagy erős dohányzás esetén a beavatkozás nem is végezhető el.

Implantációs fogpótlások

N

Rendelőnkben a legkorszerűbb digitális CAD-CAM megoldásokat alkalmazzuk

N

Részleges vagy akár teljes fogatlanság esetén is teljesen természetes megoldást jelentenek

N

Szakszerű elkészítés és gondos ápolás esetén egy életen át kitartanak

Implantátumok segítségével pusztán az elvesztett fog gyökerének pótlása révén készíthető korona vagy hídpótlás, míg hagyományos eljárásokkal csak a szomszédos, ép fogak lecsiszolásával, foganyagának megsértésével lehetséges. Az implantátumokba csavarozott, úgynevezett fejekre helyezett koronákkal, hidakkal helyreállítható a fog eredeti funkciója és esztétikus megjelenése.

Az implantátumok további előnye, hogy segítségükkel olyankor is készíthető rögzített fogpótlás, amikor hagyományos fogászati módszerekkel csak kivehető pótlásra van mód. Ezekben az esetekben az implantációs fogpótlás jobb rágóképességet biztosít, valamint a teljes komfortérzet mellett kifejezetten esztétikus is.

A megfelelő helyre kerülő implantátumok akár a meglévő, billegő, evés vagy beszéd közben kellemetlenségeket okozó kivehető fogpótlásokat is képesek stabilizálni. Az implantátumokkal tehát jelentősen növelhető a páciensek komfortérzete és életminősége.

Rendelőnkben elérhetőek a legmodernebb technikát jelentő, egyénre szabott, számítógépes tervezéssel készülő CAD-CAM implantátumfejek, valamint korona- és hídvázak (Dentsply Sirona Atlantis™ ISUS, Straumann® CARES®). Ezek alkalmazása az implantációs fogpótlások készítése során garancia a kiemelkedő precizitásra, valamint az átlagon felül tartós és esztétikus fogpótlásra.

Jelentkezzen be vizsgálatra!

A fogimplantátumok gondozása

N

Elengedhetetlen a magas fokú szájhigiéné

N

Ugyanilyen fontos részt venni 3-6 havonta a rendelői ultrahangos fogkőleszedéseken

A dohányzás elhagyása és a megfelelő szájhigiéné

Az implantációs fogpótlás hosszú távú sikere sok tekintetben a páciensen múlik, a dohányzás mellőzése és a megfelelő eszközökkel végzett alapos szájápolás rendkívül fontos. A fogkefén kívül elengedhetetlen speciális eszközök használata, melyekről rendelőnkben kaphat személyre szabott felvilágosítást. Ilyen eszközök például a fogköztisztító kefék, különböző fogselymek. A fogpótlás átadásakor megmutatjuk és el is magyarázzuk a helyes fogmosási technikát és a szükséges eszközök megfelelő használatát.

Rendelői utógondozás

Annak érdekében, hogy a fogpótlás minél tovább panaszmentes és esztétikus maradjon, a pácienseknek 3-6 havonta ellenőrzésen, valamint professzionális ultrahangos fogkőleszedésen kell részt venniük. Ilyenkor ellenőrizzük az implantátumok körüli szövetek épségét is. Amennyiben kezdődő gyulladást fedezünk fel, az korai stádiumban könnyen orvosolható, későbbi szövődménytől nem kell tartani. Ha azonban a páciens elmulasztja a kontrollvizsgálatokat, előfordulhat, hogy időközben jelentősebb, már jóval nehezebben kezelhető csontpusztulás alakult ki.

Garancia – akár életre szólóan

Természetesen a fogimplantátumokkal kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák a beültetés után, még a legjobb alapanyagok és a legkörültekintőbb szakmai munka ellenére is. Ezért is megnyugtató, hogy ha a beültetés után bármilyen probléma merül fel, illetve bármelyik alkatrész meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot.

Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk. Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

A garancia természetesen nem csak az implantátumokra vonatkozik. A nálunk készülő természetes fogakra és implantátumokra rögzített fogpótlásokra 2 év, a kivehető fogpótlásokra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Ki végzi az implantációs beavatkozásokat?

Dr. Molnár Bálint PhD

fogorvos, parodontológus szakorvos, egyetemi docens

Fő szakmai tevékenysége:

 • Parodontológia
 • Implantológia
 • Rögzített- és kivehető fogpótlások

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Gyakori kérdések a fogimplantációval kapcsolatban

Tulajdonképpen mi a fogimplantátum?

A fogászati implantátum tulajdonképpen egy mesterségesen kialakított, speciális titániumcsavar. Ezzel az állkapocscsontba fúrva a fog gyökerét helyettesítjük. A későbbiekben erre kerül a megfelelő fogpótlás, híd vagy korona.

Fájdalmas a fogbeültetés?

A rendelőnkben rendelkezésre álló modern eljárásoknak és a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozásnak köszönhetően a fogbeültetés fájdalommentes.

Erős dohányos vagyok, számomra lehetséges a fogbeültetés?

Sajnos nem. A megfelelő szájhigiéné mellett a dohányzás teljes elhagyása a fogászati implantáció elengedhetetlen feltétele. Az implantátum tartóssága is csak úgy szavatolható, ha a páciens utána is mellőzi a dohányzást.

A műtét után lesznek fájdalmaim?

A műtétet követő első néhány napban előfordulhat enyhe fájdalom, duzzanat, esetleg véraláfutás jelenhet meg az arcon. Ezek a szervezet természetes válaszreakciói, nem utalnak semmilyen rendellenességre. Az implantáció után ritkán, de előfordulhat rövid ideig tartó zsibbadás, utóvérzés. Gondos és körültekintő tervezés és kíméletes műtéttechnika alkalmazása mellett ezek ritkán jelentkeznek, és az esetek többségében jól kezelhetőek.

A fogbeültetés után mennyi idővel ehetek?

Amíg az érzéstelenítő hatása el nem múlik, kerülni kell az evést – éppen ezért teli gyomorral érdemes a rendelőbe érkezni. Ezt követően is csak könnyen rágható, puha ételek fogyasztása ajánlatos. További részletes felvilágosítást minden esetben a beavatkozást végző kezelőorvostól kaphat.

Az implantátum behelyezése után mennyi idő, amíg a végleges fogbeültetést megkapom?

Erre a kérdésre nehéz választ adni, mert ez az időtartam egyénenként más és más. Általánosságban 2-6 hónapig tart, amíg a beültetett implantátumot körbenövi a csont. Ez a csontosodási folyamat azért szükséges, hogy utána az implantátum stabilan meg tudja tartani a rákerülő fogpótlást, és a rágáskor ránehezedő nyomást is tartósan kibírja.

A fogimplantátumnak van valamilyen kockázata?

Az implantátum elvesztése, kilökődése a rendelőnkben használt csúcsminőségű anyagoknak és technológiáknak köszönhetően nemzetközi adatok szerint a műtétet követő első 5 évben 2-3%-ban fordul csupán elő, vagyis a bennmaradási arány 97-98%-os. A ritkán előforduló implantátumvesztéseket szinte mindig a megfelelő szájhigiéné hiányából adódó bakteriális gyulladás (periimplantitis), illetve az emiatt kialakuló csontvesztés okozza. Fokozott kockázatot  jelent a dohányzás is. További részletekért lásd A műtét után lesznek fájdalmaim? című kérdésre adott választ.

Mennyire tartós a fogimplantátum?

Ez a fogászati implantátum fajtájától, minőségétől, továbbá a páciens odafigyelésétől is függ. Az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot. Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk.

Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

Kinek ajánlható a fogászati implantáció?

Annak,

 • aki nem szeretné az ép fogainak anyagát feláldozni, ami a hagyományos hidak, koronák elkészítésének velejárója,
 • aki a legtartósabb, akár élethosszig tartó megoldást keresi,
 • aki a lehető legesztétikusabb, a természetesre legjobban emlékeztető megjelenést szeretne,

Kinek nem ajánljuk a fogászati implantációt?

Annak,

 • aki el szeretné kerülni a műtéti beavatkozást
 • aki olcsóbb megoldást keres
 • aki nem képes magas szintű egyéni szájhigiénét fenntartani
 • aki erős dohányos, és nem tud felhagyni a szenvedélyével
 • aki kezeletlen cukorbetegségben szenved
 • aki csontritkulás, vagy daganatos betegség miatt intravénás biszfoszfonát kezelés alatt áll, vagy állt az elmúlt 10 év során

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu

  Médiamegjelenések

  Dr. Molnár Bálint A mozgó fogak nagy része ma már megmenthető címmel tartott előadást a Semmelweis Egyetem konferenciáján. Az előadást nagy érdeklődés és médiavisszhang követte. Az egyetem oldalán is megjelent egy részletes beszámoló, amit számos szakmai oldal átvett, és tévéinterjúk sora követett.

  Pácienseink véleménye

  Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

  “Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

  Széll Tamás - mesterszakács

  “A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”