Rendelőnket folyamatos megújulás jellemzi, ez munkatársaink naprakész szakmai ismereteire éppen úgy érvényes, mint az alkalmazott fogászati berendezésekre. Az eredmény a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás, amiben a pácienseinket részesítjük. 

A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrumban tisztában vagyunk vele: a munkatársaink folyamatos képzése elengedhetetlen ahhoz, hogy pácienseinknek folyamatosan és egyenletesen kiemelkedő színvonalú ellátást nyújtsunk. Erre a legfőbb garancia rendelőnk vezetője, Dr. Molnár Bálint parodontológus, orális implantológia szakorvosa, egyetemi docens. 

Dr. Molnár Bálint az egyetemi oktatás mellett  Magyarországon és külföldön is rendszeresen tart szakmai továbbképzéseket. Tudásának köszönhetően, amely a szakmában az élvonalat képviseli, a Dentpoint fogorvosai és asszisztensei is naprakész ismeretekkel rendelkeznek a parodontológia terén.

Dentpoint fogászati rendelő folyamatos fejlesztése

Munkatársaink szaktudása mellett ugyanilyen fontos, hogy rendelkezésre álljanak azok a fogászati eszközök és berendezések, amelyek a legmodernebb technikát képviselik a rendelőben. Ennek érdekében Dr. Molnár Bálint és csapata minden lehetőséget megragad, hogy folyamatosan fejlessze, korszerűsítse a praxisát. Beleértve a különböző pályázati lehetőségeket is, amelyek lehetővé teszik a rendelő bővítését és a legmodernebb technikai berendezések beszerzését. 

Az alábbiakban áttekintjük:

 • milyen fontosabb pályázati lehetőségeket nyert el a Dentpoint Fogászati Centrum, 
 • és ezek kapcsán milyen beruházások valósultak meg a rendelőben,
 • valamint, hogy ezek a fejlesztések milyen konkrét előnyöket biztosítanak a páciensek számára.

A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parodontológiai Centrum által elnyert fontosabb pályázatok és az ezek nyomán megvalósult fejlesztések

2011 – a Dentpoint Fogászati Kft. – infrastrukturális és ingatlan beruházás: a Dentpoint új rendelőjének kialakítása 

(A pályázat száma: KMOP-1.2.1-11/M-2011-0343)

Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrum ügyfélváró

A célunk egy praktikus, mégis otthonos és barátságos rendelő kialakítása volt, ahol minden szükséges berendezés elfér. Ugyanakkor elegendő hely van a kezelések kényelmes lebonyolítására is, miközben a pácienseket is kellemes környezet fogadja, ahol otthon érzik magukat. Ennek eredményeképp a Széchenyi Terv keretében sikerült egy olyan rendelőt kialakítani, amelyre a felsorolt jellemzők érvényesek, ezt pácienseink visszajelzései is folyamatosan megerősítik. 

2012 – A Dentpoint Fogászati Kft. új rendelőjének felszerelése a legkorszerűbb berendezésekkel

(A pályázat száma: KMOP-1.2.1-11/M-2012-0641)

Ha valaki fogorvoshoz fordul, nem feltétlenül a röntgen jut eszébe először a rendelőben elérhető szolgáltatások közül. Pedig megbízható röntgenfelvételek nélkül számos beavatkozás elképzelhetetlen, hiszen nem mindegy, milyen minőségű röntgenfelvételekre alapozzuk a további kezeléseket. 

Planmeca digitális panoráma röntgen beszerzése

A Planmeca ProOne® digitális panoráma röntgenek készítése során az egyedülálló autófókusz automatikusan pozícionálja a fokális réteget a beteg középső metszőfogainak kis dózisú feltáró képeit használva. A beteg anatómiájának jellegzetes pontjait használja az elhelyezés kiszámításához, ezzel gyakorlatilag lehetővé téve a hibamentes beteg pozícionálást és drámaian csökkentve a felvételek ismétlésének szükségességét. Az eredmény a tökéletes panorámakép minimálisra csökkentett sugárzási dózissal mindenféle betegség és diagnosztikai cél esetén.

Planmeca digitális panoráma röntgen

Planmeca Intraorális röntgen beszerzése

Rendelőnkben nagyfrekvenciás, konstans potenciálon működő, mikroprocesszor vezérelt röntgen generátorral szerelt Planmeca intraorális röntgen készülékek működnek, segítségükkel 25%-kal kisebb sugárdózis érhető el a hagyományos AC generátorral szerelt röntgen készülékekhez képest. Jellemzőjük a rendkívül jó és egyenletes kép kontraszt és az abszolút reprodukálható képek, melyek segítik a pontosabb diagnózis felállítását.

Planmeca intraorális röntgen

A számítógépes hálózat kiépítése

Rendelőnkben a korszerű számítógépes hálózat segíti a betegellátás során a kezelések dokumentálását, az elkészült röntgen- és CBCT felvételek azonnali megjelenítését, valamint a kezeléseink digitális számítógépes tervezését és megjelenítését az erre a célra alkalmazott páciens tájékoztató szoftver segítségével.

számitógépes hálózat kiépítése- Dentpoint Fogászati Centrum

2013 – A Dentpoint Fogászati Kft. további technológiai fejlesztése 

(A pályázat száma: KMOP-1.2.1-13/A-2013-0050)

Új rendelőnket az elérhető legkorszerűbb berendezésekkel szereltük fel, többek között KaVo és Castellini kezelőegységekkel, melyek ergonomikus és kényelmes környezetet teremtenek a kezelések során, valamint W&H piezoelektromos sebészi berendezéssel a lehető leginkább minimálinvazív műtét technikák alkalmazásához.

KaVo fogászati kezelőegység beszerzése

KaVo fogászati kezelőegység beszerzése

Castellini fogászati kezelőegység beszerzése

Castellini fogászati kezelőegység beszerzése

W&H piezoelektromos sebészeti berendezés beszerzése

W&H piezoelektromos sebészeti berendezés

2020 – A Dentpoint Fogászati Kft. modern üzleti és termelési fejlesztése

(A pályázat száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00803.)

Planmeca Promax 3D Plus CBCT berendezés beszerzése

A Planmeca a 3D-s CBCT röntgenek kategóriájában is hozza a tőle elvárt kiváló minőséget. A Promax 3D Plus ráadásul az egyik legtöbb funkcióval rendelkező berendezés ebben a kategóriában. Ezek segítségével az elérhető legalacsonyabb sugárterhelés mellett válik lehetővé a 3D diagnosztika és tervezés az implantológiai, parodontológiia és endodonciai kezelések során.

A készülék néhány jellemzője:

 • SCARA3 technológia 
 • ProTouch 10”-es grafikus kezelőfelület – a jól áttekinthető, praktikus és gyors kezelőfelület felgyorsítja, megkönnyíti az orvos munkáját.
 • Planmeca CALM – Új páciensbemozdulás-korrekciós algoritmus, a mindenkori tökéletes eredményekért
 • Planmeca AINO (Adaptive Image Noise Optimiser) – zajmentes képek
 • Planmeca ARA (Artefact Removal Algorithm) – vetületek kiszűrése
 • Planmeca Ultra Low Dose protokoll
 • Dell rekonstrukciós PC
 • Nyitott páciens pozícionálás
Planmeca-Promax-3D Plus CBCT berendezés

Érdeklődjön telefonon, illetve itt, az interneten – vagy keresse fel rendelőnket személyesen!

Ha bővebb információt szeretne a Dentpointnál elérhető fogászati kezeléseket, szolgáltatásokat illetően, böngéssze át az erről szóló aloldalunkat. Árainkról pedig itt olvashat részletesen. Emellett számos további, gyakran felmerülő kérdésre is választ kaphat fogászati témájú blogunk oldalain.

Amennyiben rendelőnket vagy fogászati berendezéseinket illetően – vagy bármilyen más témában – kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére! Honlapunkon felvilágosítást kérhet és időpontot is foglalhat rendelőnkbe erre a linkre kattintva. 

Emellett e-mailen (info [kukac] dentpoint.hu) és telefonon (+36302576088) is szívesen fogadjuk megkeresését. 

Várjuk szíves érdeklődését!