Rólunk mondták

Ismerje meg pácienseink véleményét!

Az Astra Tech, ICX és Straumann implantátumok referencia rendelője

Pácienseink véleménye

Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

“Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

Széll Tamás - mesterszakács

“A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”

Gabriella K.Szvoboda dr. empatikus, hatàrozott, mozdulataiban ott az emberi törődés és a kiváló szakértelem. A kommunikációja kiegyensúlyozott: van humora, tisztelettudó és egyenes (nem manipulál). Amit még kiemelnék, hogy szerettem a zenét a kezelés alatt és nagyon kényelmes volt a szék.

Bea ZoltánAmióta a DentPoint Centrumhoz járok, nem félek a fogorvostól. Mindig érthető magyarázatot kapok minden kérdésemre problémámra. Pozitív tapasztalataim után, mára az egész családomról ők gondoskodnak.

Rébb AnikóA rendelő számomra minden szempontból hibátlan: a légkör barátságos, az orvosokkal, asszisztensekkel könnyű közös hangot találni, a rendelő hangulatos, nagyon jól felszerelt, az orvosok szakmailag maximálisan felkészültek. Itt mindenki a legjobb kezekben érezheti magát.

Attila KintzliA DentPoint fogászati rendelőben szakszerűen megoldották mindazokat a fogászati problémáimat, amelyekkel korábban hiába fordultam más szakemberhez.
A törött fog eltávolításától a fog implantátum beültetéséig mindenben volt részem, de a szakszerű kezelésnek meglett az eredménye. Ma ugyanúgy tudom használni a fogaimat, mint fiatal koromban. Ez midennél többet ér számomra.
Köszönöm szépen és sok sikert kívánok a fogászati rendelő minden munkatársának úgy az életben mint munkájuk során.

Barbi HuszárikA bal felső 1-es metszőfogam megsérült, így sajnos ki kellett húzni, ami fiatal nőként meglehetősen rosszul érintett. Bálint rendkívül profin végezte a műtétet melynek végén pótfogat kaptam, így egyetlen percig sem kellett kellemetlenül éreznem magamat. A gyógyulási idő leteltével beültetett egy fog implantátumot, közben rendbe hozta az ínyemet is, így azt kell mondanom, hogy minden egyes ott töltött perc és macera ( ami egyébként ahhoz képest, amit gondoltam sokkal kevesebb és fájdalommentesebb volt) megérte. És megcsinálta! Egy romhalmazból várat épített nekem, ami immár 2 éve tökéletesen működik, és élethű. Köszönöm Neki és a csapatának!
H.B.

Goda BenedekKözel 15 éve vagyok visszajáró vendége a fogászati csapatnak. Egyetemi oktató és kutató munkában jártas magasan képzett személyzet, igényes jól felszerelt rendelőben alakított ki mindenki számára elérhető fogászati rendelőt. A rendelő felszereltségét, tisztaságát bármelyik fogászat, szájsebészeti osztály megirigyelhetné. A váró hangulata nyugodt, családias. A fogászati kezelések előtti félelmet az asszisztencia ügyesen oldja fel.
Ellátásuk gyors, precíz, szakszerű, számos alkalommal húztak ki a bajból azonnali segítséget nyújtva. Fájdalom mentesen, gyorsan, esztétikusan dolgoznak, betegeik elégedettsége kifejezetten fontos számukra.

Éva SághyÍnyproblémával fordultam a rendelőhöz. A fogorvosom és a dentálhigiénikusok maximálisan felkészültek, a legmagasabb szintű ellátásban részesültem. A betegtájékoztatásra is kiemelt figyelmet fordítanak, modern, a kezeléseket közérthetően illusztráló szoftverek segítségével. A rendelő és a kezelők nagyon korszerűen felszereltek, tiszták, modernek.

Krisztina RadnótiA DentPoint fogászati rendelőben szakszerűen megoldották mindazokat a fogászati problémáimat, amelyekkel korábban hiába fordultam más szakemberhez.
A törött fog eltávolításától a fog implantátum beültetéséig mindenben volt részem, de a szakszerű kezelésnek meglett az eredménye. Ma ugyanúgy tudom használni a fogaimat, mint fiatal koromban. Ez midennél többet ér számomra.
Köszönöm szépen és sok sikert kívánok a fogászati rendelő minden munkatársának úgy az életben mint munkájuk során.

Krisztina SeresA DentPoint rendelő és Dr. Molnár Bálint doktor úr volt a legjobb hely, ahová csak kerülhettem fog implantátum ügyében. Bálint az egyik legkiválóbb szakember, nagyon elégedett vagyok az új fog implantátumommal. Mindenkinek csak ajánlani tudom Bálintot és kollégáit.

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Enikő GyányiFogkő eltávolítás miatt látogatom meg fél évente a dentálhigiénikus lányokat, nagyon meg vagyok elégedve, így garantáltan csillogó fogakkal távozok és nem aggódnom a fogaim egészsége miatt.

Kata SághyHosszú évek óta járok Molnár Bálint doktor úrhoz, teljes megelégedéssel, neki köszönhetem a fog implantátumomat is, mely nagyon jól szolgál… 🙂

Andras KallaiHosszú évek óta járok Molnár Bálint doktor úrhoz, teljes megelégedéssel, neki köszönhetem a fog implantátumomat is, mely nagyon jól szolgál… 🙂

Rita KelemenIgényes, tiszta, modern, magas színvonalon felszerelt rendelő, segítőkész, kedves asszisztencia és szakmailag maximálisan felkészült, megbízható fogorvosok. Mindenkinek szívből ajánlom!

László Ferenc ZsedényiMaximálisan megvagyok elégedve az implantátumokkal és az elkészült fogsorommal, mindenkinek csak ajánlani tudom; Köszönöm Dentpoint!

Raymond BabittImplantátumokra volt szükségem a foghiányaim ellátására, szerencsére a legjobb helyre kerültem, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! 🙂

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu