Pácieseink körében gyakran találkoztunk azzal a jelenséggel, hogy nem teljesen értik, miért és milyen beavatkozásokra van szükség, hogyan fognak a kezelések zajlani. Ez gyakran félelemhez, bizonytalansághoz vezet, ami jelentősen megkeseríti a beteg életét.

Erre a problémára jelent megoldást a Dentalmaster 3D páciens oktató szoftver, amely teljesen új szintre emeli az orvos és páciens kommunikációját. Ismerje meg jobban, mitől olyan különleges a Dentalmaster 3D!

A Dentalmaster segítségével látványos egyénre szabott terv készíthető a páciensnek

Mi az a Dentalmaster 3D? 

A Dentalmaster 3D egy internet-alapú szoftver, amelynek célja, hogy a páciensek tájékoztatása a lehető legalaposabban, egyszerű módon és látványosan történhessen meg. A fogorvosnál jelentkező félelem forrása ugyanis legtöbbször a tájékozatlanság és az információ hiánya, illetve az ebből fakadó tehetetlenség- és bizonytalanság érzés. 

A Dentalmaster használatával:

  • Gyorsabbá és alaposabbá válik a kommunikáció
  • A beteg megalapozottabban és gyorsabban tud döntést hozni, hogy melyik kezelési tervet fogadja el
  • Csökken a rendelőben töltött idő és elkerülhetőek a felesleges rendelői látogatások
  • A páciens végre átlátja, hogyan fog zajlani a kezelés és milyen eredményre számíthat
  • Jelentősen nő a páciens és kezelőorvosa közti bizalom

Hogy működik a Dentalmaster 3D szoftver? 

A Dentalmaster 3D egészen a rendelőbe érkezéstől a kezelésen át a távozásig végigkíséri a pácienseket. Sőt, utána is: a beteg a számára releváns tudásanyagot otthonába is hazaviheti. Lássuk, hogyan! 

A váróteremben

A szoftver segítségével a szokásos semmitmondó rendelői képek helyett informatív videókat, animációkat mutathatunk meg a váróteremben elhelyezett képernyőkön. Lehetőség van például:

  • Az orvosok bemutatására
  • A kezelések látványos ismertetésére animációkkal és azokat magyarázó feliratokkal
  • További, a fogak ápolásával és utókezeléssel kapcsolatos anyagok ismertetésére

A kezelés alatt 

Több, mint 400 animáció a kezelések jobb megértésének érdekében

A Dentalmaster több mint 400 animációval segíti a jobb megértést

A rendszer egyik óriási előnye, hogy több, mint 400 animáció áll rendelkezésre, amely látványosan képes bemutatni és elmagyarázni a kezelések menetét. Így a páciens megértheti mi fog történni vele, és felteheti a kezeléssel kapcsolatos kérdéseit. Nincs több bizonytalanság és megválaszolatlan kérdés. 

Egyénre szabott tervek akár a páciens mobiljára

A Dentalmaster 3D legnagyobb erőssége, hogy pillanatok alatt lehet a segítségével teljesen személyre szabott látványos 3D kezelési tervet készíteni. A fogorvos mindössze néhány kattintással kiválaszthatja a hiányzó és kezelendő fogakat, majd azt is, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Esettől függően egyszerre akár több kezelési terv is készíthető, az animációkon pedig megtekinthető az előtte-utána állapot. 

A terveket és szemléltető animációkat a páciens akár magával is viheti: az elkészült terveket ugyanis a WhatsApp üzenetküldő alkalmazáson keresztül továbbítani lehet. 

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a páciens nyomtatott formában egy személyre szabott tájékoztató füzetet kapjon, ha ezt a megoldást preferálja.

A Dentalmaster animációit a páciens a mobiljá is magával viheti

Tekintse át a lehetőségeket még egyszer otthon nyugodt körülmények között

A Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrumban tisztában vagyunk azzal hogy a fogászati rendelőben elhangzottak egy részét a páciensek nem tudják megjegyezni, részben a rendelői látogatás okozta stressz, részben pedig az információ mennyisége, bonyolultsága miatt. 

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy rendelőnkben a forradalmi Dentalmaster 3D szoftvert alkalmazzuk. Így Ön akár otthonában, nyugodt körülmények között tudja mérlegelni a lehetőségeket, áttekinteni a kezelés menetét, valamint újra és újra megtekinteni a várható eredményt ami óriási motivációs erővel bír. 

Úgy gondoljuk, hogy a megfelelően informált páciens a boldog és elégedett páciens. 

dentpoint csapata budapest

Érdeklődjön telefonon, illetve itt, az interneten – vagy keresse fel rendelőnket személyesen!

Amennyiben a fogínygyulladás vagy bármilyen más fogászati téma kapcsán további kérdései vannak, örömmel állunk rendelkezésére! 

Honlapunkon felvilágosítást kérhet vagy időpontot is foglalhat rendelőnkbe. Ezen felül e-mailen (info @ dentpoint . hu) és telefonon (+36302576088) is szívesen állunk rendelkezésére.

 

Várjuk szíves érdeklődését!

Képek forrása: https://dentalmaster.com/3d-cloud/