Hírlevél feliratkozás megerősítése

Gratulálunk! Ön sikeresen feliratkozott a  Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parodontológiai Centrum ingyenes hírlevelére.

Az első emailünk éppen úton van Ön felé, de a  kézbesítés időnként 15-20 percet is igénybe vehet. Kérjük, ellenőrizze a Promóciók és Spam mappákat is.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Rendelőnk a 469/2021. (VIII. 6.) kormány rendeletet követve pácienseinket tervezett fogászati ellátásra új típusú koronavírus védettségi igazolvánnyal, ennek hiányában az ellátást megelőző 48 órán belül végzett negatív SARS-CoV-2 PCR-teszttel és az ellátás napján végzett negatív antigén gyorsteszttel fogadja. A tesztek költsége a pácienseket terheli, kivéve: a) a beteg a 18. életévét nem töltötte be, b) a betegnél felmerül a fertőzés gyanúja, vagy c) a beteg szakorvosi vélemény alapján Covid-19 elleni oltóanyaggal nem oltható be. A 18. életévét be nem töltött beteget kísérő, koronavírus ellen nem védett személy esetén is az egészségügyi intézmény köteles a vizsgálatokat térítésmentesen elvégezni. Megértésüket köszönjük.