Diagnosztika árak

Diagnosztika

Első alkalommal egy állapotfelméréssel összekapcsolt konzultáció történik. Ennek részét képezi a diagnózis, valamint a szükséges és beavatkozások, kezelési lehetőségek kezelőorvossal való megbeszélése.

Fogászati diagnosztika árak

Konzultáció (a díját az első kezelés alkalmával jóváírjuk) 15 000 Ft
Időszakos kontrollvizsgálat 8 000 Ft
Írásos kezelési terv készítése (a díját az első kezelés alkalmával jóváírjuk) 15 000 Ft

 

Készenléti díj (amennyiben az időpont legalább a kezelés előtt egy nappal nem kerül lemondásra) 20 000 Ft/óra

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Parodontális státusz

A parodontológiai kezelések kezdetén és később bizonyos időközönként szükséges a páciens minden egyes fogán pontosan lemérni az ínytasakok mélységét és az íny visszahúzódásának mértékét. Ebből lehet következtetni a betegség súlyosságára és a kezelések eredményességére.

Parodontális státusz árak

Parodontális státusz (tasakmélységek felmérése az összes fogon) 15 000 Ft
Parodontális röntgen-státusz: 12 digitális fogröntgen 40 000 Ft

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Röntgenek

Bizonyos kezelések elvégzése előtt nélkülözhetetlen a különféle röntgen-, illetve CT-felvételek elkészítése. Fogimplantátum beültetésénél például ezek segítségével ellenőrizzük a kezelés tervezett helyén a csontállomány minőségét és sűrűségét. De ezek az eljárások segítenek eldönteni azt is, szükség van-e csontpótlásra a beültetés előtt.

Miért érdemes igénybe vennie a fogászati röntgent?

R

Olyan rejtett hibák vagy betegségek is felfedezhetőek a segítségével, amelyek egyébként rejtve maradnának

R

A korábbi fogászati beavatkozások esetleges hibái is felderíthetőek a fogászati röntgen segítségével

R

Szájsebészeti beavatkozás, fogszabályozás, fogbeültetés vagy akár góckutatás esetén nélkülözhetetlen a kezelés megtervezéséhez és nagyságrendekkel növeli annak eredményességét

Röntgen árak

Digitális panoráma röntgen (OP-felvétel) 12 000 Ft
Digitális fogröntgen (intraorális, kis röntgen) 6 000 Ft

 

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Speciális 3D CBCT fogászati CT felvétel készítése

A 3D CBCT (Cone Beam CT) egy digitális, röntgen alapú leképezési technika, a legkorszerűbb, háromdimenziós komputertomográfiás fogorvosi képalkotó eljárás neve. Míg a digitális panoráma röntgen a teljes fogsorról ad egy átfogó képet, addig a 3D CBCT egy pontos, minden apró részletre kiterjedő felvételt készít a koponya célzott részeinek csontállományáról. Maga az eljárás gyorsan, 10-30 másodperc alatt lezajlik, és a páciens számára elhanyagolható mennyiségű sugárterhelést jelent.

cbct felvétel ára

Milyen esetekben érdemes igénybe venni a 3D CBCT fogászati CT vizsgálatot?

R

Fogimplantátum behelyezése előtt pontosan felmérhető vele, hogy az állkapocs csontállománya elegendő-e a biztonságos implantációhoz, vagy előzetes csontpótlásra van szükség

R

Számítógéppel tervezett navigált implantációs sebészeti beavatkozás tervezéséhez

R

Összetettebb beavatkozást igénylő foghúzások, például bölcsességfog-eltávolítás előtt. Ilyenkor a CBCT felvétel pontosan megmutatja a foggyökerek és a környező idegek egymáshoz viszonyított elhelyezkedését

R

Gyökérkezelés vagy gyökérkezelt fog utókezelése előtt, mivel a felvétel a gyakran komplikált lefutású gyökércsatornák minden apró részletét feltárja. Így az egyébként rejtve maradó gyulladások, gócok, felfedezetlen gyökércsatornák, betört műszerek, vagy a meglévő gyökértömés apró hibái kivehetővé válnak

R

Fogászati góckutatás céljából, ha a hagyományos röntgen felvételek nem adnak egyértelmű eredményt

CBCT fogászati CT felvétel árak

Nagytérfogatú Planmeca ProMAX 3D CBCT felvétel 30 000 Ft
Kistérfogatú Planmeca ProMAX 3D CBCT felvétel 18 000 Ft
Műtéti sablonról készült Planmeca ProMAX 3D CBCT felvétel 6 000 Ft

 

Jelentkezzen be vizsgálatra!

Egészségpénztárak

Tekintse meg a Dentpoint fogorvosi rendelő szerződött egészségügyi partnereit!

Iratkozzon fel és értesüljön elsőként a legfrissebb blogposztokról:

Semmi spam, csak színtiszta szájhigiénia.

Hogyan tudunk akár 5 év orvosi garanciát vállalni a fogorvosi beavatkozásokra?

Minőségi alapanyagok

Amennyiben a fogimplantátumok, vagy bármely alkatrészük meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátum gyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a (kivételes) esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot. Az implantátumok körüli csont- vagy lágyszövetekben kialakult szövődmények esetére a rendelőnk által nyújtott 5 éves orvosi garancia jelent biztosítékot. A természetes fogakra, vagy implantátumokra készített rögzített fogpótlásokra 2 év garanciát vállalunk.

Kiemelkedően magas szakmai felkészültség

Rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Molnár Bálint parodontológus, egyetemi docensnek PhD. fokozata és több mint 10 éves egyetemi oktatói tapasztalata van. Rendszeresen tart parodontológiai és implantológiai továbbképző tanfolyamokat belföldön és külföldön szakmai partnereink felkérésére (pl. Straumann, Dentsply Sirona Astra Tech, ICX, Botiss, Geistlich Pharma, Deppeler és SMART Guide). Fogorvosaink felkészültségére Dr. Molnár Bálint szakmai tapasztalata a legfőbb garancia – emellett ők is közreműködnek az egyetemi oktatásban, és folyamatosan részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken is.

Elégedett kliensek, visszatérő páciensek

A legtöbb páciensünknek személyes ismerőse, vagy orvosa ajánl bennünket, és örömünkre szolgál, hogy az elvégzett kezeléseket követően hosszú távon is bizalmat szavaznak nekünk. Visszajelzéseik alapján ennek oka, hogy olyan szakmai színvonalat tapasztalnak a kezelésük során, ami Magyarországon kiemelkedőnek számít. A barátságos, személyre szóló hozzáállást és a biztonságos, otthonos légkört is sokan kiemelik, ha a rendelőnkről van szó.

Megnyugtató, hogy a nálunk megforduló pácienseink több éves, de akár örökre szóló garanciát kaphatnak rendelőnkben, hiszen egy fogimplantátum, csontpótlás vagy más, komoly fogorvosi beavatkozás esetén nagyon fontos, mennyire bízhatunk a tartós eredményben. Ügyfélkörünk jelentős részét alkotják elégedett pácienseink rokonai, barátai és kollégái, akik testközelből látják beavatkozásaink eredményének minőségét és tartósságát – ez pedig kifejezetten meggyőző a számukra

Ismerje meg kezelési folyamatunkat és a beavatkozásainkra vállalt garanciális feltételeket!

Kezelési terv

Rendelőnkben az első lépés, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott kezelési tervet készítünk. Ennek során részletesen bemutatjuk, milyen kezelések várnak a páciensre. Emellett az egyes beavatkozásokat szükség esetén háromdimenziós számítógépes animációk segítségével is bemutatjuk – és természetesen az összes felmerülő kérdésre válaszolunk.

Árajánlat

A következő lépés az árajánlat, ami szintén egyénre szabott, hiszen minden fog(sor) és minden eset egyedi.  

Kezelések

Ebben a fázisban megvalósítjuk mindazt, amit a kezelési tervben leírtunk, azaz a gyógyító, helyreállító fogászati beavatkozásokat. Természetesen amennyiben a megváltozott feltételek, vagy a páciens időbeosztása szükségessé teszik, az előzetes tervet módosítjuk.

Fenntartó kezelések

Számunkra valódi hitvallás, hogy magas színvonalú, hosszú távú megoldásokat nyújtunk. Ennek elengedhetetlen feltétele a későbbi rendszeres, legalább fél évente ismétlődő felülvizsgálat és fenntartó szájhigiénés kezelés (ultrahangos fogkőleszedés) is. Ezeket tehát komolyan kell venni –ez nem csak a pácienseinkre, ránk is vonatkozik. Tehát azt a szakmai minőséget és hozzáállást, amit a kezelési folyamat közben tapasztalt nálunk, a felülvizsgálatok, fenntartó kezelések során is ugyanúgy garantáljuk önnek.

Garancia – akár életre szólóan

Természetesen a fogimplantátumokkal kapcsolatban is jelentkezhetnek problémák a beültetés után, még a legjobb alapanyagok és a legkörültekintőbb szakmai munka ellenére is. Ezért is megnyugtató, hogy ha a beültetés után bármilyen probléma merül fel, illetve bármelyik alkatrész meghibásodik, az Astra Tech és Straumann cégek örök garanciát, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. A fenti garanciák természetesen arra a kivételes esetre is érvényesek, ha valaki elveszítené a beültetett implantátumot.

Az implantátumok körül kialakulhatnak gyulladások – ezek kezelésére 5 év orvosi garanciát vállalunk. Fontos, hogy a páciens a kezelőorvos, dentálhigiénikus tanácsainak megfelelően naponta többször tisztítsa a fogait és betartsa a dohányzással kapcsolatos előírásokat is. A már említett fenntartó ínykezeléseken is részt kell venni, legalább fél évente egyszer.  Aki két egymást követő felülvizsgálatot is kihagy, az elveszítheti az orvosi garanciát, mert ebben az esetben nem garantálható, hogy a fogimplantátumok hosszú távon is tartósan gyulladásmentesek maradnak.

A garancia természetesen nem csak az implantátumokra vonatkozik. A nálunk készülő természetes fogakra és implantátumokra rögzített fogpótlásokra 2 év, a kivehető fogpótlásokra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Pácienseink véleménye

Rátonyi Kriszta - televíziós műsorvezető

“Műsorvezetőként a mosolyom a munkaeszközöm, ezért nagyon fontos a fogaim szépsége. Minden alkalommal biztonságban érzem magam, amikor beülök A Dentpoint rendelőben a fogorvosi székbe. Kivételes, amikor a hozzáértés és az empátia egyszerre van ilyen magas szinten jelen, de Dr. Molnár Bálint és csapata bebizonyította, hogy ez lehetséges.”

Széll Tamás - mesterszakács

“A kiváló ételek elkészítése csak a receptek pontos alkalmazásával, nagy odafigyeléssel lehetséges. A Dentpointnál pontosan azt a magas szintű szakmaiságot és figyelmet tapasztaltam, amit én is megkövetelek a gasztronómiában. Számomra egyértelmű, hogy ha fogorvosi kezelésről van szó, Dr. Molnár Bálintot és a Dentpoint csapatát választom.”

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu