Szüksége van egy jó fogorvosra Budapesten?

Válassza a Dentpointot, Budapest egyik legfelkészültebb fogorvos csapatát!

“Hogyan találhatnék egy jó fogorvost Budapesten egy megbízható fogorvosi rendelőben, ahol a szakmai felkészültségében éppen úgy biztos lehetek, mint az emberközpontú bánásmódban?”
Nap mint nap igen sokan felteszik ezt a kérdést, mi pedig elmondjuk, milyen érvek szólnak a Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrum mellett.

Szüksége van egy jó fogorvosra Budapesten?

Ne keressen tovább

A magas színvonalú fogászati ellátás legalapvetőbb feltétele a jól képzett, tapasztalt és elhivatott szakembergárda. A Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrumban erre legfőbb garancia a rendelő szakmai vezetőjének a személye. Dr. Molnár Bálint egyetemi docens, az orális implantológia szakorvosa, parodontológus fogorvos Budapesten. Phd fokozata és 15 éves egyetemi oktatói implantológiai és parodontológiai tapasztalata van, a mai napig részt vesz az egyetemi oktatásban, rendszeresen tart fogorvosok számára szakmai továbbképzéseket. Mellette kollégái is részt vesznek az egyetemi oktatásban.

Fogorvosi rendelőnk csapatának minden tagjára igaz, hogy számukra a fogorvosi ellátás biztosítása nem csupán egy munka: ez életük hivatása. Ennek megfelelően fogorvosaink, dentálhigiénikusaink és asszisztenseink folyamatosan képzik magukat, és több éves, gyakran több évtizedes szakmai tapasztalatuk is erről árulkodik. Mindennek köszönhetően a hozzánk forduló páciensek a legmodernebb, világszínvonalú kezeléseket vehetik igénybe egy korszerű eszközökkel felszerelt rendelőben Budapesten.

A Dentpoint fogorvoscsapata: Dr. Szvoboda Balázs, Dr. Kesjár Katinka, Dr. Molnár Bálint

Dentpoint Implantológiai és Parodontológiai Centrum: egy fogorvosi rendelő, ahová mosolyogva járnak a páciensek

A magas szakmai színvonal és felkészültség alapvető a teljes körű fogászati ellátás biztosításához, de korántsem az egyetlen szükséges feltétel. Egy olyan érzékeny terület kezeléséhez, mint a fogak és a szájüreg, elengedhetetlen a páciens és a kezelőorvos közötti bizalmi kapcsolat. Ennek a bizalomnak megítélésünk szerint a legfontosabb feltétele, hogy a Dentpointnál nem pusztán fogakat, fogsorokat és betegségeket látunk, amikor valaki eljön hozzánk. Pácienseink számára személyre szabott kezeléseket nyújtunk, így attól kezdve, hogy valaki átlépi rendelőnk küszöbét, mindent megteszünk a megfelelő személyes kapcsolat kialakításáért.

Szvoboda Balázs fogorvos fogadja páciensét

majd tájékoztatja a kezelésről

A recepcióban ülő munkatársunktól a fogászati asszisztenseken, dentálhigiénikuson át a fogorvosokig minden munkatársunk számára fontos, hogy pácienseink otthon érezzék magukat nálunk. Ennek érdekében a kezelés megkezdése előtt mindent megbeszélünk, pontról pontra egyeztetünk a pácienseinkkel, és az összes felmerülő kérdésre választ adunk. A kezelést csak ezt követően kezdjük meg. A felsoroltak eredményeként számos visszajelzést kapunk a mai napig, amelyek szerint pácienseink szorongás vagy félelem nélkül, örömmel keresik fel fogorvosi rendelőnket.

Jelentkezzen be vizsgálatra!

5 tényező, aminek köszönhetően a Dentpoint Centrum az egyik legnépszerűbb budapesti fogászat

Teljes körű fogorvosi ellátás

A Dentpoint fogászati, implantológia- és parondontológiai centrumban a hozzánk forduló páciensek teljes körű fogászati, szájsebészeti, implantológiai, parodontológiai ellátásában részesülnek. Még a reménytelennek tűnő, összetett csontpótlást, ínyplasztikai kezelést vagy egyénre szabott fogpótlási megoldásokat igénylő esetekben is hosszú távú, tartós eredményre számíthatnak, akik hozzánk fordulnak.

Magasan képzett fogorvosok

Rendelőnk szakmai vezetője, Dr. Molnár Bálint Phd fokozata és 15 éves egyetemi oktatói tapasztalata önmagában garancia a nálunk dolgozó fogorvosok szakmai tudására. Emellet fogorvosaink is folyamatosan részt vesznek hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken, továbbá a Dentpoint rezidensképző rendelő.

A nemzetközi élvonalat képviselő fogorvosi továbbképzések

Dr. Molnár Bálint rendszeresen tart parodontológiai és implantológiai továbbképző tanfolyamokat belföldön és külföldön szakmai partnereink, a Straumann, Dentsply Sirona Astra Tech, ICX, Botiss, Geistlich Pharma, Deppeler és SMART Guide cégek felkérésére.

A legmodernebb fogorvosi eszközök és gépek

Az ellátás színvonalát a legmodernebb KaVo és Castellini kezelőegységek, Planmeca digitális intraoralis és panorámaröntgenek, W&H sterilizációs berendezések, valamint az elérhető legjobb minőségű fogászati anyagok garantálják.

Örök garancia egyes fogimplantátumokra, valamint 5 év fogorvosi garancia

Rendelőnkben a legkorszerűbb, kiemelkedő minőségű implantátumokat alkalmazzuk, amelyekre az Astra Tech és Straumann cég örök-, az ICX implantátumgyártó pedig 10 év garanciát biztosít. Az implantátumok körül esetlegesen kialakuló gyulladások kezelésére pedig 5 év fogorvosi garanciát vállalunk.

8 további ok, ami garantálja a magas szakmai színvonalat és a páciensek elégedettségét budapesti fogorvosi rendelőnkben

Több évtizedes szakmai tapasztalat, az egyik legjobb budapesti fogorvoscsapat

Fogorvosaink több éves, gyakran több évtizedes szakmai tapasztalattal bírnak. Ez lehetőséget ad a legkorszerűbb kezelések alkalmazására.

Futószalagon végzett fogorvosi kezelések helyett emberközpontú gyógyító tevékenység

A Dentpoint Centrum a kisebb fogorvosi rendelők közé tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy összeszokott munkahelyi teamek dolgozzanak együtt. Így mindenki tökéletesen ismeri közvetlen munkatársainak módszereit, a csapat tagjai pedig maximálisan számíthatnak egymásra. Ez lehetővé teszi, hogy a kezelést végző fogorvos teljes egészében a gyógyításra és a páciensre összpontosítson, maximális empátiával kezelve őt.

r

Teljes körű tájékoztatás a kezelés megkezdése előtt

Rendelőnkben minden kezelést részletesen átbeszélünk a páciensekkel azok megkezdése előtt. A kezelést csak akkor kezdjük el, ha a páciens minden felmerülő kérdésére válaszoltunk, és ő a kezelés összes részletét jóváhagyta.

Sikeres kezelések, elégedett páciensek

Rendelőnk sok éves működése mögött számtalan sikeres kezelést és elégedett pácienst találunk. Ezek közül többet is olvashat ide kattintva.

Kiválóan megközelíthető budapesti fogorvosi rendelő

Fogorvosi rendelőnk Újbuda egyik legforgalmasabb közlekedési központjánál, a Móricz Zsigmond körtérnél található. (A körtér szélén, a Fehérvári út elején, a Fehérvári út 3. szám alatt, a sarki épületben. A bejárat közvetlenül a BÁV Zálogház mellet van). Részletes, térképes információkat a rendelő megközelíthetőségével kapcsolatban itt talál.

Egyszerű elérhetőségek - több csatornán

Telefonszámunkon (+36-30/257-6088) rendelési időben ügyintézőink folyamatosan fogadják hívását. Ha rendelési időn kívül hív minket, minden esetben visszahívjuk önt. Ha a Móricz Zsigmond körtér környékén jár személyesen is felkeresheti rendelőnket. Végül itt a weblapunkon, az oldal alján található felületen is felveheti velünk a kapcsolatot.

Kiemelkedő ár-érték arány

A legmodernebb technikának, legkiválóbb anyagoknak és a magasan képzett fogorvosok szaktudásának természetesen költségvonzata is van. Ha azonban figyelembe vesszük az elvégzett kezelések eredményét és tartósságát, egyértelmű, hogy a Dentpoint szolgáltatásai megtérülő befektetések.

Nagy alapossággal összeállított, jól áttekinthető, felhasználóbarát weboldal

Weboldalunk elkészítésénél arra törekedtünk, hogy leendő pácienseink egy jól áttekinthető, informatív felületet kapjanak, amelyen könnyedén tájékozódhatnak a rendelőnkben elérhető szolgáltatásokról. A praktikus információkon túl honlapunkon számos szakmai igényességgel megírt, de laikusok számára is jól érthető blogposzt érhető el a különféle betegségekkel, fogászati beavatkozásokkal kapcsolatban.

Pácienseink véleménye

Gabriella K.Szvoboda dr. empatikus, hatàrozott, mozdulataiban ott az emberi törődés és a kiváló szakértelem. A kommunikációja kiegyensúlyozott: van humora, tisztelettudó és egyenes (nem manipulál). Amit még kiemelnék, hogy szerettem a zenét a kezelés alatt és nagyon kényelmes volt a szék.

Bea ZoltánAmióta a DentPoint Centrumhoz járok, nem félek a fogorvostól. Mindig érthető magyarázatot kapok minden kérdésemre problémámra. Pozitív tapasztalataim után, mára az egész családomról ők gondoskodnak.

Rébb AnikóA rendelő számomra minden szempontból hibátlan: a légkör barátságos, az orvosokkal, asszisztensekkel könnyű közös hangot találni, a rendelő hangulatos, nagyon jól felszerelt, az orvosok szakmailag maximálisan felkészültek. Itt mindenki a legjobb kezekben érezheti magát.

Bejelentkezés fogászati vizsgálatra

Ha rendelőnk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Hat meggyőző érv a Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrum mellett:

 • Barátságos, nyugodt környezetben várjuk;
 • Fogorvosaink felkészültek pácienseink teljeskörű kezelésére, rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken;
 • Munkánk legfőbb célja a hosszú távú, minőségi eredmény;
 • Orvosaink és asszisztenseink számára is alapvető az empatikus hozzáállás, amelynek a páciens van a fókuszában;
 • Munkáinkra garanciát vállalunk;
 • Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk
  Bejelentkezés

  +36 30 257 6088
  +36 1 365 6674

  Rendelő

  1114 Budapest, Fehérvári út 7. I. em. 3.

  }

  Nyitvatartás

  H, K, CS: 14-20:00
  SZE: 8-20:00

  Email

  info@dentpoint.hu

  Facebook

  fb.com/dentpoint.hu